Løbeprogram 5 km

De fleste kan træne sig op til at løbe 5 km hvis de følger et struktureret løbeprogram og bruger den fornødne tid på træningen.

Nybegynder - start med gang og løb

Er du total nybegynder indenfor løb, eller har du haft en pause fra løb skal du starte roligt op med træningen, så du minimerer risikoen for skader. Vores nybegynder løbeprogram kombinerer gang og løb, og i starten vil den tid du løber være væsentlig kortere end den tid du går. Efterhånden som din krop vænner sig til at være aktiv vil løbe intervallerne blive længere og længere og tilsidst er du i stand til at løbe 5 km.

Se vores smarte løbe app HELP2RUN, som kan bruges istedet for et løbe ur.

 

Let øvet

Er du vant til at løbe en lille smule eller dyrker du anden sport kan du starte med det let øvede program, som i starten indeholder løbeture på 3-4 km.

Øvet - igang med intervaltræning

Har du en drøm om at komme under en bestemt tid  på 5 km skal du have gang i intervaltræningen, da det er den sikre vej til en bedre løbeform. 


Features

Brug din smartphone

Alle løbeprogrammer kan bruges i din smartphone.
I app'en får du bl.a.:

  • Fuld adgang til træningsplan
  • Styr på tempoet: App'en guider dig hele vejen igennem dine træningspas
  • Mindre risiko for skader, da du følger en personlig plan.
“Get Get it on Google Play

Hent vores android app

Hent vores android app

Kompatibelt med Garmin

Alle løbeprogrammer kan overføres til Garmin GPS ure, hvorved du får nemmere ved at følge den planlagte træning. F.eks. vil du få at vide hvornår du skal sætte tempoet op/ned.

Hurtigere fremgang

Få struktur og variation i din træning og oplev at formen forbedres markant.
Løbeprogrammet er personligt og tilpasset dit aktuelle niveau, og vil indeholde en varieret træning, som med garanti vil skære minutter af dine rekorder.

Justering af løbeprogram

Vores systemer sørger for løbende at justere dit løbeprogram, så intensiteten altid passer til dit aktuelle formniveau. På den måde er du altid sikret størst muligt udbytte af din træningsindsats.